Algemene Voorwaarden

Bestellen van ontbijt, broodjes, hapjes en buffetten.

Wij raden u aan om uw bestelling ruim van te voren te plaatsen. Als dit niet het geval is, loopt u het risico dat de bestelling niet meer mogelijk is ivm andere opdrachten.

U kunt de bestelling plaatsten via email: info@sterres.com of telefonisch tel: 06-30893282

 

 

Levering

Alle ontbijten, broodjes, hapjes en buffetten worden afgeleverd aan de deur. Het servies (schalen, borden etc.)  wordt op een later tijdstip weer opgehaald of bij ons terug gebracht, in overleg. Mocht het zo zijn dat wij niemand aantreffen op het bezorgadres zullen wij direct telefonisch contact met u opnemen. Helaas zullen de kosten van de catering wel bij u in rekening worden gebracht.

 

 

Bezorgtijden

Wij bezorgen van maandag t/m zondag op het afgesproken tijdstip. Echter door omstandigheden (weeromstandigheden en verkeerssituaties) kan het gebeuren dat wij moeten afwijken van dit tijdstip.

 

 

Bereikbaarheid

Het is voor de bezorging van belang dat de besteller telefonisch bereikbaar is tijdens de bezorging. Dit voor eventuele calamiteiten.

Annulering

Tot 48 uur voor aflevering, kunt u uw bestelling kosteloos annuleren, anders moeten wij 25% van uw reservering in rekening brengen.

Betalingen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • Vooraf per overschrijving op IBAN rekening NL11 RABO 0157 4223 21 t.n.v. Sterre’s
  • Op factuur.

Algemene Voorwaarden

Contact

Sterre’s - KvK nr. 08219055 - BTW-nr. NL 090427063B01